#realIT Seagate a prezentat hard-disk-ul de 10TB

Embed:

Cei de la Seagate tocmai au rezolvat toate problemele de stocare ale utilizatorilor casnici cu noul Barracuda Pro de 10TB.

Seagate este una dintre cele mai relevante companii din domeniul mediilor de stocare, atât pentru medii business, cât și pentru utilizatori casnici. Pentru a-și menține acest titlu, gigantul reușește să inoveze constant portofoliul de produse și să lanseze premiere într-un domeniu ce părea destul de depășit. În definitiv, foarte mulți internauți se orientează acum către un SSD, dar dacă nevoile voastre de stocare necesită un pic mai mult spațiu și nu vreți să cheltuiți o avere pe acest subiect, aveți toate motivele să vă orientați către noul Barracuda.

După ce în urmă cu aproximativ un an au lansat cel mai subțire hard disk extern din lume sub forma atrăgătorului Seagate Seven, acum a sosit momentul ca Seagate să aducă pe piață cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta are o capacitate foarte generoasă de 10TB.

De fapt, Seagate și-a readus în actualitate o serie foarte populară de hard disk-uri de acum câțiva ani. Este vorba de Barracuda. Până la această lansare, timp de câțiva ani, hard disk-urile Seagate au fost promovate cu eticheta simplistă Desktop Hard Drive. Respectiva titulatură a fost modificată în materialele promoționale cu BarraCuda.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu