#realIT. Samsung opreşte DEFINITIV producţia de Galaxy Note 7

Embed:

Samsung a "întrerupt permanent" Galaxy Note 7, potrivit androidcentral.com. Informaţia vine de la Seul, unde Samsung a declarat că "va înceta definitiv vânzările dispozitivului", asta la mai puţin de o zi după ce le-a transmis utilizatorilor de Note 7 vechi şi noi să oprească telefoanele câtă vreme va avea loc investigaţia.

În dimineaţa zilei de azi, Samsung le-a cerut partenerilor globali să oprească vânzările şi schimburile Galaxy Note 7, în vreme ce Oculus a lansat un update prin care Note 7 să nu mai fie compatibil cu Gear VR.

Zilele trecute, toţi operatorii de telefonie mari din Statele Unite ale Americii au anunţat că au retras de la vânzare Note 7.

Am transmis o solicitare către Samsung România în această dimineaţă, pentru a afla care este situaţia la noi în ţară şi cum trebuie să procedeze clienţii Note 7 de aici încolo. Încă nu am primit niciun răspuns, dar vă vom ţine la curent cu detalii pe măsură ce acestea apar.

Reamintim că în decursul săptămânii trecute, câteva smartphone-uri Note 7 din seria nouă şi sigură de la Samsung s-au supraîncălzit şi au explodat. Samsung anchetează cazurile împreună cu autorităţile, dar pentru moment nu există comunicări oficiale cu privire la incidente.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu