#realIT. Nokia va lansa un telefon cu trei săptămâni de autonomie a bateriei

Embed:

HMD Global a anunţat un nou feature phone lansat sub brand-ul Nokia, care va dispune, printre altele, de o durată de viaţă a unui ciclu de încărcare de trei săptămâni. Asta înseamnă că bateria noului telefon cu taste ar putea ţine, în teorie, mai mult decât un Nokia 3310 în vremea lui de glorie.

Noul Nokia 106 are un ecran mic, de 1,8 inci, cu rezoluţie 160x120, care se va potrivi de minune la jocul Snake, care vine preinstalat pe noile terminale „dumb”. 

Telefonul are suficient spaţiu de memorie pentru 2000 de contacte şi 500 de SMS-uri, şi oferă şi posibilitatea de instalare a câtorva jocuri extra.

Durata de viaţă exactă de 21,9 se aplică în cazul în care telefonul stă în stand-by, însă performanţa este oricum una notabilă, în condiţii de utilizare continuă el oferind 15,7 ore de autonomie.  În plus, în ceea ce priveşte design-ul, telefonul aminteşte de celebrele modele Nokia din anii 2000, atunci când brand-ul se afla la apogeu.

Telefonul rulează software-ul Series 30+, pus în funcţiune cu ajutorul unui procesor MediaTek 6261D. Spaţiul de stocare este unul de 4 MB, ajutat de 4 MB de memorie RAM. De asmenea, bateria are 8000 de miliamperi, ceea ce este enorm pentru un telefon limitat din toate celelalte puncte de vedere, scrie go4it.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu