#realIT. Meizu pregăteşte un telefon cu al doilea ecran instalat pe spatele carcasei

Embed:

Având la bază un concept uşor diferit de cel folosit la gama de telefoane YotaPhone, sau banda OLED întâlnită la unele modele smartphone produse de LG şi HTC, Meizu Pro 7 va putea afişa mesajele de notificare şi alte informaţii esenţiale pe un ecran mai mic instalat pe spatele carcasei, scrie go4it.ro.

Nu este clar dacă cel de-al doilea ecran, a cărui existenţă este atestată doar prin decupajele aplicate pe o carcasă goală, foloseşte tehnologie OLED sau E-Ink, mizând pe afişarea de informaţii utile consumând cât mai puţină energie.

Testat şi cu alte modele smartphone, conceptul unui ecran secundar responsabil cu afişarea de informaţii utile a demonstrat până acum doar o utilitate limitată, comparat folosirii unui singur ecran prevăzut cu funcţionalitatea Always-on.

Meizu Pro 7 este motorizat de chipsetul Helio X30, vârf de gamă MediaTek. Ecranul de 5.2” este încadrat cu o ramă îngustă şi foloseşte rezoluţia 1080p.

Pe lista dotărilor oferite de Meizu Pro 7 mai intră şi un sistem dual camera, poziţionat deasupra ecranului secundar împreună cu un blitz LED. Acesta foloseşte senzorii de imagine Sony IMX386 + IMX286, permiţând jonglarea cu efecte de imagine care presupun focalizare selectivă şi zoom optic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu