#realIT. Kaspersky lansează o aplicaţie gratuită pentru conservarea bateriei dispozitivelor cu Android

Embed:

Battery Life analizează aplicaţiile de pe dispozitivele utilizatorului şi le identifică pe acelea care consumă cea mai multă energie.

Potrivit Kaspersky, până la 96% dintre aplicaţiile de pe dispozitivele Android rulează în background, chiar dacă utilizatorul nu le-a lansat. Battery Life poate opri aceşti "consumatori de baterie" şi extinde, astfel, durata de viaţă a bateriei dispozitivului. De asemenea, Battery Life va afişa utilizatorului un mesaj urgent dacă vreo aplicaţie începe să folosească mai multă energie decât în mod normal, scrie go4it.ro.

"Misiunea noastră de a proteja utilizatorii include reducerea riscurilor digitale la minimum din toate direcţiile, nu doar la nivelul ameninţărilor cibernetice", spune Elena Kharchenko, Head of Consumer Product Management la Kaspersky Lab.

O altă caracteristică utilă a Battery Life este abilitatea de a calcula timpul rămas înainte ca bateria smartphone-ului să fie descărcată complet. Această informaţie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi urgent o modalitate de a-şi încărca telefonul înainte să nu-şi mai poată folosi telefonul.

În mod similar, în timpul alimentării, Battery Life calculează timpul rămas până când bateria este încărcată.

"Battery Life îi ajută pe oameni să rămână conectaţi. Desigur, este important să ne amintim şi de securitatea Internetului când suntem online.

De asemenea, este la fel de important să luăm în calcul protecţia vieţii noastre private de ochii curioşi şi protecţia dispozitivului împotriva pierderii sau a furtului. Pentru toate aceste motive de îngrijorare, am pregătit şi soluţiile potrivite."

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu