#realIT. Kaspersky Lab deschide primul Centru pentru Transparenţă în Zurich

Embed:

KASPERSKY LAB a deschis în Zurich primul centru pentru Transparenţă, pe baza căruia se va face controlul codului iniţial a produselor companiei. 

Centru va avea şi funcţia de control şi verificare a datelor dubioase provenite de la userii europeni, trimise în Elveţia, a comunicat compania într-un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat în legătură cu iniţiativa mondială a Kaspersky Lab pentru accesibilitatea informaţiei, care a fost anunţată în octombrie 2017. Ulterior sunt planificate inaugurările a încă 2 Centre pentru Transparenţă în Asia şi în America de Nord. 

Conform comunicatului de presă a companiei, Elveţia intră în topul mondial privind numărul de servere protejate, spun specialiştii.

"Elveţia şi-a format o politică de reglare de sine stătătoare a datelor confidenţiale, care este garantată de Constituţia Statului şi de Legile Federale. În ţară funcţionează reguli stricte care organizează procedurile de prelucrarea cererilor de obţinere a datelor electronice, trimise de către instituţiile oficiale", este menţionat în mesajul companiei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu