#realIT. Ce schimbări aduce noua actualizare iOS 11.2.5

Embed:

Noua actualizare de soft de la Apple nu aduce schimbări prea mari, însă chiar şi aşa sunt extrem de important. iOS 11.2.5 furnizează compatibilitate pentru HomePod și oferă posibilitatea ca Siri să citească știrile (doar în S.U.A., Regatul Unit și Australia). În plus, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri, scrie idevice.ro.

iOS 11.2.5 a fost lansat pentru iPhone și iPad seara trecută, compania Apple oferind în mod complet surprinzător noua versiune a sistemului de operare pentru utilizatorii din întreaga lume.

iOS 11.2.5 a fost testat în versiune beta de către compania Apple timp de câteva luni înainte de a fi lansat în versiune finală pentru publicul larg, iar acum toată lumea îl poate avea.

Noua actualizare rezolvă o problemă foarte importantă, mai exact mesajul care poate bloca orice iPhone în momentul în care este trimis de către o persoană rău intenționată către noi. Acel mesaj poate nu doar să blocheze aplicația Mesaje din telefoane și să repornească forțat telefoanele, ci poate avea drept efect inclusiv ștergerea tuturor mesajelor din telefoane.

iOS 11.2.5 poate fi instalat cel mai ușor în iPhone, iPad și iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software implementat de către compania Apple.

Pentru a îl utiliza va trebui să navigați către Settings > General > Software Update, Configurări > General > Actualizare Software și să urmați instrucțiunile de instalare pentru iOS 11.2.5.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu