Real Madrid versus Barcelona. Zile numărate au rămas până la cel mai tare derby din Europa

Embed:

Sâmbătă, Real Madrid se va duela cu Barcelona pentru prima dată în acest sezon în Clasicul Spaniei. Acest meci va fi unul special pentru Luis Suarez, care a debutat în sezonul trecut la Barcelona împotriva "galacticilor". 

În urmă cu un an, Luis Suarez a fost transferat la Barcelona de la Liverpool pentru 81 de milioane de euro. În primul său meci în tricoul catalan, atacantul din Uruguay a suferit o înfrângere chiar în faţa adversarului de sâmbătă, Real Madrid, scor 1-3.

"Cu siguranţă, un meci pe Bernabeu este întotdeauna special, deoarece este de o importanţă majoră. Personal, am amintiri frumoase şi mai puţin frumoase. Amintiri bune, deoarece am debutat pe acest stadion în tricoul Barcelonei şi amintiri proaste, pentru că am pierdut. Totodată, este un meci frumos", a spus Suarez.

De atunci, Barcelona a mai jucat încă o dată împotriva madrilenilor. Catalanii au învins pe Camp Nou cu 2-1, iar Suarez a marcat golul victoriei.

Pentru meciul de sâmbătă, Barcelona va putea conta pe serviciile lui Lionel Messi, care a revenit la antrenamente după accidentarea suferită în luna septembrie. Luis Suarez susţine că trioul pe care îl formează alături de Messi şi Neymar este cheia spre succesul Barcelonei.

"Leo este cel mai bun jucător, deoarece a făcut multe pentru acest club, iar Neymar este într-o formă de invidiat. Acum pot spune că el este urmaşul lui Messi şi poate fi al doilea cel mai bun jucător din lume. Neymar demonstrează că nu degeaba a venit la Barca. Ceea ce a reuşit Messi la acest club este incredibil şi sunt mândru că sunt coleg cu el. Savurez fiecare clipă alături de el pe teren", a spus Suarez.

Partida dintre Real Madrid şi Barcelona se va disputa sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, cu începere de la ora 19 şi 15 minute. Catalanii sunt lideri în Spania şi au cu trei puncte mai multe decât "galacticii".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu