Real Madrid și Zalgiris Kaunas își continuă seriile victorioase Euroliga de baschet

Embed:
Real Madrid și Zalgiris Kaunas își continuă seriile victorioase în Euroliga de baschet. Echipa spaniolă a învins-o de această dată pe nimeni altă decât campioana în exerciţiu, Fenerbahce Istanbul, și chiar la ea acasă.

Realul s-a impus chiar pe terenul adversarei cu scorul de 79-77 şi a obţinut astfel a 4-a victorie consecutivă în Euroligă.

Cel mai bun baschetbalist din tabăra oaspeţilor a fost slovenul Luka Doncic, care şi-a trecut în cont 20 de puncte, 10 pase decisivie şi 8 recuperări.

La rândul său, Zalgiris Kaunas a obținut a 5-a victorie consecutivă. echipa lituaniană a câștigat partida de acasă cu unul din cei doi lideri ai clasamentului, Olympiakos Pireu - scor 74-68. După 15 etape Zalgiris a ajuns să împartă locurile 3-4 cu Panathinaikos Atena, la o singură victorie distanță de liderii Olympiakos și ȚSKA Moscova.

Surpriza serii s-a produs în Spania. Ultima clasată, Valencia a pus capăt seriei de 10 înfrângeri la rând, reuşind să învingă Panathinaikos Atena. "Liliecii" s-au impus pe teren propriu cu scorul de 67-63.

Într-o altă partidă a etapei, Unicaja Malaga s-a impus pe terenul formaţiei Maccabi Tel-Aviv cu scorul de 89-78.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu