Real Madrid, la un pas de a stabili un record inedit în Primera Division

Embed:

Real Madrid se află la un pas de un record inedit în Primera Division! Galacticii vor intra în istoria campionatului spaniol dacă vor bate în deplasare Zaragoza. Chiar dacă este un meci important pentru Real, fanii din Zaragoza nu prea se înghesuie să cumpere bilete pentru această partidă, din cauza preţului exagerat.

Deşi şansele la titlu sunt pur teoretice, miza meciului cu Zaragoza este importantă pentru elevii lui Mourinho. Real are ocazia să stabilească un record de puncte. În cazul în care nu vor pierde, "galacticii" vor ajunge la patru mii de puncte obţinute în meciurile din deplasare.

"Zaragoza se află într-o situaţie complicată, iar jucătorii noştri vin după meciuri din preliminarii. Dar cred că echipa se află într-o formă bună. Acum este o perioadă decisivă a sezonului şi noi suntem nevoiţi să mergem la fel de bine ca şi în ultimele meciuri", a declarat antrenor secund al echipei Real Madrid, Aitor Karanka.

Karanka a confirmat că portarul Iker Casillas nu va prinde lotul nici de această dată: "El nu este sută la sută pregătit. Casillas nu va face parte din primii 11, însă el se pregăteşte cu echipa şi acesta este cel mai important lucru pentru toţi".

De partea cealaltă, gazdele au decis să profite în urma partidei cu Real şi au stabilit cele mai mari preţuri la bilete din acest sezon, între 50 şi 130 de euro. Ca urmare, până joi seara s-au vândut puţin peste două mii de bilete, iar majoritatea celor prezenţi în tribunele stadionului La Romareda vor fi posesorii de abonamente. Zaragoza - Real Madrid se joacă astăzi, de la 21:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu