Real Madrid, campioană mondială a cluburilor! Cu ce scor a bătut-o pe Kashima Antlers în marea finală

Embed:

Real Madrid a câştigat pentru a doua oară Campionatul Mondial al cluburilor. Formaţia pregătită de Zinedine Zidan a învins în marea finală pe echipa japoneză Kashima Antlers după prelungiri cu scorul de 4-2.

Galacticii au marcat primul gol în minutul 9 prin Karim Benzema, dar japonezii au egalat până la pauză prin Gaku Shibasaki. Echipa niponă a preluat conducerea în minutul 52 grație golului marcat de același Shibasaki.

Cristiano Ronaldo a egalat din penalty peste opt minute. În prelungiri, madrilenii au marcat de două ori prin Cristiano Ronaldo, care a reuşit astfel un hat-trick.

Real Madrid a ajuns astfel la 37 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile.

În partida dintre Real Madrid și Kashima Antlers, formațiile au experimentat noua regulă a FIFA.

Cele două echipe au efectuat câte patru schimbări. Regula a fost introdusă în acest an de FIFA, în mod experimental, pentru două competiții: Jocurile Olimpice de la Rio și Mondialul cluburilor. Conform regulii, echipele pot efectua însă a patra înlocuire doar în cazul partidelor intrate în prelungiri.

Tot la Mondialul cluburilor din Japonia a fost testată şi asistenţa video pentru arbitri. Aceasta a folosită pentru prima dată într-o competiţie desfăşurată sub egida FIFA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu