Real Madrid a suferit primul eşec în acest sezon a Euroligii de baschet

Real Madrid a suferit primul eşec în acest sezon a Euroligii de baschet. Spaniolii au pierdut meciul din deplasare cu Zalgiris Kaunas, scor 73-86.

Madrilenii au început slab partida, dar şi-au revenit în cel de-al treilea sfert şi, la un moment dat, chiar au preluat conducere pe tabela de marcaj. Spre finalul partidei, gruparea lituaniană revenit din nou la cârma jocului şi a reuşit să se impună, având un avans de 13 puncte faţă de gruparea iberică. Baschetbalistul american Zach Leday a fost eroul lui Zalgiris cu 26 de puncte acumulate.

Într-un alt meci, Panathinaikos Atena a cedat surprinzător, acasă, în faţa echipei italiene Olimpia Milano, scor 78-79. Oaspeţii au reuşit să smulgă victoria în ultimele secunde ale confruntării.

Deţinătoarea titlului, ŢSKA Moscova a câştigat partida cu o altă grupare rusă, Himki, scor 99-86. Pentru "militari", americanii Mike James şi Will Clyburn, au fost cei mai buni jucători de pe teren, după ce au marcat 28 şi respectiv 21 de puncte.

ŢSKA are trei victorii în trei meciuri şi este liderul clasamentului general a cele mai importante competiţii de baschet intercluburi din Europa.

Lasă un comentariu