Real Madrid a pierdut finala Cupei Regelui, în faţa lui Atletico

Embed:

Real Madrid rămâne fără niciun trofeu anul acesta. "Galacticii" au pierdut finala Cupei Regelui în faţa lui Atletico, scor 1-2. Miranda i-a adus victoria lui Atletico printr-un gol marcat în timpul suplimentar. Partida a fost marcată de violenţe, după ce fanii echipei câştigătoare s-au luat la bătaie cu poliţia locală.

Prima repriză a meciului s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Ronaldo a deschis scorul în minutul 14, iar Diego Costa a egalat până la pauză. În partea a doua nu s-a marcat niciun gol, însă au avut loc mai multe proteste, în urma cărora 5 jucători ai galacticilor au primit câte un cartonaş galben, iar Mourinho a fost trimis în tribune.

Miranda a asigurat victoria celor de la Atletico, marcând în minutul 99. Atunci haosul a luat proporţii, iar Cristiano Ronaldo şi Gabi Fernández au fost eliminaţi după o altercaţie.

Nici suporterii ieşiţi pe străzile capitalei spaniole nu şi-au putut stăpâni emoţiile după victoria incredibilă a favoriţilor. "Nu pot să explic asta... această victorie incredibilă în faţa Realului în Cupă", a spus un fan.

Fanii au provocat violenţe pe străzi după finala Cupei, luându-se la bătaie cu forţele de ordine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu