Real Madrid a învins Rayo Vallecano cu scorul de 6-2, după ce a fost condusă din primul minut

Embed:

Real madrid și FC Barcelona nu au milă de adversarii din Primera Division. Galacticii au învins cu 6-2 nou promovata Rayo Vallecano, în timp ce extratereștii au spulberat Atletico Madrid cu 5-0. Ronaldo și Messi au reușit ambii câte un hattrick în cele două partide.

Real Madrid a fost condusă pe Santiago Bernabeu încă din primul minut, după ce Michu a marcat pentru Rayo Vallecano în secunda 14. Gazdele au revenit abia la finalul primei reprize, atunci când în minutul 39 Ronaldo a egalat după o pasă a lui Kaka, iar în minutul 45 Huguain a făcut 2-1 pentru Real. În minutul 51 galacticii au primit un penalty după un fault în careu la Kaka, iar Ronaldo a transformat cu sânge rece lovitura de pedeapsă.

Michu a readus speranța gazdelor după ce a marcat pentru 2-3, dar Real, rămasă în zece după eliminarea lui di Maria, a mai marcat de trei ori. Tânărul Raphael Varane a marcat primul gol în tricoul madrilenilor cu o execuție de excepție. Benzema și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj după ce a înscris pentru 5-2, iar scorul final a fost stabilit de Ronaldo, la fel dintr-un penalty.

Barcelona nu s-a lăsat mai prejos și a învins Atletico Madrid cu 5-0. Messi este golgheter în Primera Division, cu 8 reușite, după ce, la fel ca Ronaldo, a reușit un hatrick. Starul argentinian a marcat în minutele 20, 78 și în prelungirile partidei. Scorul a fost deschis pe Camp Nou de David Villa în minutul nouă, iar celălalt gol al catalanilor i-a aparținut lui Miranda, care a înscris în propria poartă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu