Real Madrid - Zaragoza, scor: 3-1

Embed:

Şoc în Spania! Barcelona e la şapte puncte în spatele lui Real Madrid, după ce catalanii au reuşit doar o remiză 0-0 cu Villarreal, echipă care ocupă locul 17 în Primera Division. Iar galacticii s-au impus fără emoţii cu 3-1 în partida cu Zaragoza.

Deşi a obţinut o victorie cu emoţii în partida cu Real Zaragosa, scor 3-1, galacticii lui Jose Mourinho îşi păstrează poziţia de lider în Primera Division cu un avans de şapte puncte faţă de marea rivală Barcelona.

Zaragoza a venit pe Bernabeu cu gândul la o surpriză, iar Manolo Jimenez şi-a organizat elevii excelent în prima parte a meciului. Angel Lafita a deschis scorul în minutul 11 pentru Blanquillos. Brazilianul Kaka a readus însă liniştea în tabăra madrilenă în minutul 32 când a egalat. Ronaldo a făcut 2-1 în minutul 49 după o fază suspectă de ofsaid. Ultimul gol al partidei a fost înscris de germanul Mesut Ozil în minutul 56.

După ce a eliminat pe Real din Cupa Regelui, Pep Guardiola a fost mai puţin inspirat în a forma echipa pentru meciul cu Villarreal şi nu a reuşit să bată formaţia care este pe locul 17 din Spania. Barcelona era obligata să o bată pe Villarreal pentru a reface distanţa de 5 puncte, pe care o mai avea de recuperat. Lionel Messi nu a mai fost genial, Cesc Fabregas nu a reuşit să rupă ritmul, iar Xavi Hernandez nu a mai inventat pase extraterestre şi meciul s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu