Real Madrid - Villareal, scor 4:2

Embed:

Galacticii au scufundat Submarinul galben! Real Madrid a învins cu 4-2 pe Villareal. Eroul partidei a fost portughezul Cristiano Ronaldo, care a reuşit un hat-trick, în timp ce Kaka a înscris primul său gol de la revenirea după accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon aproape şase luni.

Spectacol total pe Santiago Bernabeu, unde Cristiano Ronaldo a purtat-o pe Real Madrid spre o victorie vitală, 4-2 cu Villareal, după un meci în care "Submarinul galben" a fost aproape de o surpriză.

Cani a deschis scorul în minutul 7, dar Cristiano Ronaldo a egalat două minute mai târziu din pasa lui Mesut Ozil. Villareal nu s-a lăsat, iar în minutul 18 a preluat din nou conducerea, graţie unei scăriţe de toată frumuseţea a lui Ruben.

La pauză s-a intrat însă la egalitate, Ronaldo fructificând o lovitură liberă a lui Xabi Alonso cu o lovitură de cap, fără şanse pentru Diego Lopez.

În partea a doua, Mourinho a trecut la un sistem cu trei fundaşi centrali, iar în cele din urmă, după o serie interminabilă de ratări, acelaşi Cristiano Ronaldo a făcut diferenţa, cu 11 minute înainte de final.

Portughezul i-a oferit trei minute mai târziu lui Kaka şansa de a marca primul gol de la revenirea pe gazon. Fază care a produs un adevărat vulcan pe Santiago Bernabeu, mai ales că Mourinho a părăsit spaţiul tehnic şi s-a bucurat la câţiva centimetri în faţa băncii lui Villareal.

S-a creat o adevărată ambuscadă, dar în cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar Real revine la două puncte în spatele Barcelonei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu