Real Madrid - Levante, scor 0:1

Embed:

Real Madrid a făcut primul pas greşit în noul sezon din Primera Division! Echipa lui Mourinho a pierdut cu 0-1 meciul jucat în deplasare cu Levante. În celelalte partide din etapa a patra a campionatului spaniol Atletico Madrid a câştigat duelul cu Santander, scor 4-0, iar Zaragoza a trecut la limită de Espanol, 2-1.

Real Madrid nu a reuşit să se ridice la nivelul Barcelonei, care a înregistrat scorul actualei ediţii de Primera Division, 8-0 cu Osasuna şi a pierdut pe terenul modestei Levante, scor 0-1.

Cu Cristiano Ronaldo pe banca de rezerve, dar cu Kaka titular, Real-ul a început bine partida, atacând poarta adversarilor încă din primele minute de joc. Spre sfârşitul primei reprize, galacticii au rămas în 10 oameni, Khedira fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Până la pauză nu s-a marcat niciun gol, chiar dacă ocaziile nu au lipsit la niciuna din porţi. În minutul 68 Levante a înscris prin Kone, iar Real n-a mai putut întoarce soarta partidei, deşi după pauză pe gazon a intrat şi Cristiano Ronaldo, în locul lui Benzema.

În alte partide ale etapei, Atletico Madrid s-a distrat cu Santander, scor 4-0, Zaragoza a trecut la limită de Espanol, 2-1, iar Rayo Vallecano a învins Getafe, scor 1-0.

Valencia şi Betis se află la conducerea clasamentului, fiecare cu câte 9 puncte la activ. Barcelona este pe trei cu 7 puncte, urmată de Sevilla şi Real, care au câte 6 puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu