Real Madrid - Villareal, scor 1:1

Embed:

Lucrurile au început să se complice pentru Real Madrid în Campionatul Spaniei. Galacticii au încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Villareal, scor 1-1, iar Barcelona s-a apropiat de Real la şase puncte cu zece etape înainte de final. Într-un alt meci al etapei, Valencia a pierdut surprinzător pe teren propriu în faţa codaşei Zaragoza.

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, cu Villarreal, în etapa a 28-a din Primera Division.

Cristiano Ronaldo a înscris golul său cu numărul 100 în campionatul Spaniei la capătul unei faze senzaţionale create cu ajutorul lui Mesut Ozil în minutul 62. Bucuria madrilenilor a fost stricată de reuşita lui Marco Senna din minutul 83, care l-a executat pe Casillas dintr-o lovitură liberă.

Madrilenii au terminat meciul cu numai nouă jucători, după ce Segio Ramos şi Ozil au fost eliminaţi la finalul meciului. În urma acestui rezultat, FC Barcelona, ocupanta locului secund în Primera Division, s-a apropiat la 6 puncte de liderul Real Madrid, cu 10 etape înainte de finalul sezonului.

Într-un alt meci, Valencia a pierdut pe teren propriu în faţa ultimei clasate, Zaragoza, cu scorul de 1-2. Hernandez a deschis scorul pentru "lilieci" în minutul nouă. Aponi a egalat până la pauză, iar în repriză a doua acelaşi Apono a adus victoria oaspeţilor. Chiar dacă a pierdut, Valencia şi-a păstrat poziţia a treia în clasament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu