#real IT - Tastatura revoluționară ce te ajută să scrii pe orice suprafață

Embed:

Te-ai gândit vreodată că poți tasta fără tastatură? Acum acest lucru este posibil datorita lui TAP. TAP este o tastatură virtuală, care ajută oamenii sa tasteze folosind o mână, pe orice suprafață sau chiar atunci când acest lucru nu trebuie să fie văzut. Spre exemplu, sub masă, într-o ședință.

TAP este de fapt o bratara de cauciuc, încărcată de senzori, care o dată plasată pe degete, simte când și cum acestea se mișcă, transofrmând mișcarea în literele de pe tastatură și transferă catre telefon aceste litere.

Pur și simplu tastezi pe telefon, dar fără sa folosesti sau să atingi telefonul. Producătorii prototipului spun că acuratețea brățării este de 99%, dar nu au specificat foarte clar cum aceasta interpretează gestul tastării. Ce este clar, brațara vine și cu o aplicatie care te învață să tastezi.

Și Google a lansat încă o aplicație pentru utilizatorii iPhone. Deși și-a atras suficiente critici pentru că utilizatorii Android nu au aceste opțiuni încă, cel puțin utilizatorii iPhone vor putea să faca acum poze mai bune și să folosească optinea de live photos, intr-un mod mai bun.

Live photos sunt acele poze ”în mișcare”, integrate în iPhone. Atunci când utilizatorul face o poza, telefonul capteaza imagine de dinainte și de după momentul apăsării butonului de poză, creând o animație drăguță pe telefon.

Acum Google, prin Motion Stills, îți permite să creezi animații GIF din aceste poze și să le urci pe rețelele de socializare. Iar GIF-urile sunt noul trend al Internetului. Acestea sunt nişte filmulețe mici care se repetă în continuu.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu