Reacţii, după ce procurorii au refuzat să-l cerceteze pe Dodon: Ușor, ușor, Dodon începe să devină oligarh, sub ochii PAS şi PPDA

Refuzul procurorilor de a intenta un dosar penal pentru finanţarea ilegală a PSRM a stârnit un şir de reacţii negative din partea mai multor politicieni. 

Anatol Şalaru (PUN) a scris pe Facebook că "Ușor, ușor, Dodon începe să devină și oligarh sub ochii blânzi și umezi ai PAS și PPDA. Atâta timp cât Igor Dodon nu va fi judecat pentru trădare nu putem vorbi nici de dezoligarhizare nici de reforma statului!"

Iar liberalul Dorin Chirtoacă a menţionat că prin această decizie s-a spus "adio stat de drept...". 

Iar președintele "UNIREA-ODIP", Vlad Bilețchi, a menţionat într-o postare pe Facebook că "democrația a murit în Republica Moldova, iar hoția, banditismul și trădarea sunt la putere".

 

PUBLIKA.MD aminteşte că Procurorii anticorupție nu au identificat nicio acțiune care ar constitui element de finanțare ilegală a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova şi au refuzat să pornească un dosar penal. 

CITEŞTE ŞI: TRĂDAREA DE PATRIE NU MAI ESTE O INFRACŢIUNE?! Procurorii consideră că Dodon nu a încălcat legea, când a LUAT BANI DE LA RUŞI (DOC)

Lasă un comentariu