Reacţie NEAŞTEPTATĂ a primarului de Chişinău: Lăsaţi-mă, vă rog, în pace VIDEO

Embed:

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, îi roagă pe subalterni să fie lăsat în pace. Mai exact, edilul i-a cerut şefului Termocom, Mihai Cernei, să rezolve împreună cu gestionarii blocurilor locative problema conectării la agentul termic, fără a-l implica şi pe el.

Replica primarului a venit în contextul în care directorul Termocom, Mihai Cernei, prezenta informaţii despre conectarea blocurilor locative la agentul termic. "Acum la fiecare bloc este răspunzător de conectare şi deconectare, dar noi putem face acest lucru mai bine, adică ne vom întoarce încă la problema aceasta, ne vom întâlni cu dumneavoastră, să dirijăm noi lucrul acesta", a spus Cernei.

Reacţia primarului a fost una neaşteptată: "Lăsaţi-mă, vă rog, pe mine în pace, întâlniţi-vă cu gestionarii fondului locativ, cu responsabilii de contor. Trebuia demult să fie în legătură omul de la Termocom cu cel de la bloc şi acolo clarificaţi să deschideşi sau să închideţi. Eu am alte probleme pe cap", a declarat Chirtoacă.

Şeful Termocom a încercat să-l convingă pe edil, dar în cele din urmă, nu i-a rămas decât să accepte propunerea acestuia.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu