REACŢIA Tiraspolului la altercaţiile cu implicarea pazei de corp a lui Şevciuk pe Aeroportul Chişinău

Embed:

Incidentul care a avut loc ieri pe Aeroportul din Chişinău, cu implicarea pazei de corp a liderului de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, va fi investigat minuţios. Despre aceasta a anunţat reprezentantul politic al Tiraspolului, Nina Ştanski, pe o reţea de socializare.

"Vor fi luate măsuri corespunzătoare. Am văzut video de la faţa locului cu incidentul care a avut loc, întâmplător acolo se aflau jurnalişti. Nu vreau să comentez acţiunile prost regizate ale Serviciilor secrete moldoveneşti. Colegilor şi cunoscuţilor mei de la Chişinău le este ruşine de ce se întâmplă în ţara lor. Oare regizorii acestor acţiuni înţeleg cui îi fac rău?", a menţionat Nina Ştanski.

Totodată, Nina Ştanski scrie că liderul de la Tiraspol a ajuns deja la Moscova. 

Publika.md aminteşte că pe aeroportul din Chişinău a avut loc un scandal cu implicarea pazei de corp a liderului de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Aceştia au fost la un pas de a se lua la bătaie cu 20 de veterani ai războiului de la Nistru, care au blocat intrarea în sala VIP a aeroportului, pentru a nu-i permite liderului separatist să zboare la Moscova.

În consecinţă, cinci oameni din garda de corp a lui Şevciuk au ajuns pe mâna poliţiei de la Chişinău, iar liderul separatist şi-a continuat calea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu