REACȚIA spitalului raional Florești după ce un bătrân ar fi fost alungat DEZBRĂCAT şi DESCULȚ, pentru că nu a plătit medicilor

Reprezentanții spitalului raional Florești neagă că ieri ar fi alungat din instituție bătrânul de 68 de ani din satul Dumitreni. Mai mult, aceștia susțin că nu au avut un asemenea pacient.

Contactat telefonic, directorul spitalului, Valeriu Nichiforciuc, susține că până la moment nimeni nu ar fi depus o plângere pe numele medicilor.

"Nu este așa caz înregistrat la noi în spital. Nu poate fi posibil așa ceva pentru că pe iarnă nu lăsăm pe nimeni să plece acasă. Nu cunosc despre cine se vorbește, chiar dacă am auzit în această dimineață despre acest caz", a declarat Valeriu Nichiforciuc. 

Familia bătrânului intenţionează să depună astăzi o plângere la poliţie și la Ministerul Sănătății. 

PUBLIKA.MD amintește că unui bărbat de 68 de ani  din satul Dumitreni, raionul Floreşti, aflat în stare gravă, i-a fost refuzată spitalizarea. Totul s-ar fi întâmplat, ieri, după ce soția bărbatului a mers în vizită la el și totodată a discutat cu medicii. Potrivit rudelor, femeia a refuzat să plătească, iar  la scurt timp după plecarea acesteia, medicii l-ar fi alungat pe bărbat acasă fără ca să-i dea vreo explicaţie. Bătrânul a ajuns vineri în stare gravă la spital, după ce s-a simțit rău și a chemat ambulanța.

CITEȘTE ȘI: Caz STRIGĂTOR LA CER! Un bătrân din Floreşti, ALUNGAT din spital DEZBRĂCAT şi DESCULȚ, pentru că nu le-ar fi plătit medicilor

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.
loading...

Lasă un comentariu