Reacția ȘOFERILOR moldoveni despre ieftinirea carburanților

Embed:

Mai multe benzinării din țară au afișat astăzi prețuri mai mici la carburanți, cu cel mult trei la sută. De exemplu, în unele staţii de alimentare, prețul unui litru de benzină a fost redus cu până la 55 de bani și a ajuns să coste în jur de 18 lei și 50 de bani. Şi preţul motorinei este mai mic cu 15 bani, adică aproximativ 16 lei și 60 de bani litrul. Un litru de gaz lichefiat costă 10 lei și 70 de bani sau cu 35 de bani mai puțin decât ieri.

Şoferii spun că ieftinirea carburanţilor îi ajută să facă economii.

"Ce se ieftineşte e foarte bine. Si din partea noastră care consumăm. Se simte, se simte că e ieftinire. "

"Suntem mulţumiţi, dar ar trebui mai mult. Plinul la maşină cu peste o mie de lei. Ar fi bine macar cu doi să o dea în jos, vreo trei lei, dar suntem mulşumiţi cu atâta."

"Pentru noi automobiliştii cu 42 de bani e foarte bine şi bine că aşa s-o făcut, dar s-ar putea de ieftinit şi mai mult. "

"Cu 42 de bani. Vă bucură acest lucru? -Sigur. Să se fi ieftinit mai mult, era mult mai bine."

"Să le dea la agricultori ca să poată prelucra pământurile. Să le dea macar cu vreo 3 lei mai jos. Pentru mine e bine şi aşa."

Acum două zile, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat o nouă metodologie care stabilește că petroliștii pot decide singuri prețul carburanților. Una dintre condiții este că profitul nu trebuie să depășească zece la sută din cifra de afacere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu