Reacţia Publika TV la protestul CACD

Publika TV promovează şi susţine întru totul libertatea opiniei şi a exprimării.

Având în vedere acţiunile de protest de duminică, suntem surprinşi de acuzaţiile Comitetului pentru Apărarea Constituţiei şi  Democraţiei, în contextul în care Publika TV a fost singura televiziune care a transimis în direct manifestaţiile organizate de către CACD pe 29.01.2012 şi pe 22.01.2012 şi a prezentat în cadrul ştirilor poziţiile tuturor celor implicaţi.

Mai mult, Publika a oferit posibilitatea ca protestele să poată fi urmărite şi on-line pe publika.md. În acelaşi timp, Iurie Roşca a fost, invitatul emisiunii Publika Report de pe 29.01.2012 de la ora 14.15, unde a avut posibilitatea să-şi exprime liber punctul său de vedere.

Publika TV nu a organizat şi nici nu va organiza vreodată campanii politice. Toate campaniile Publika au avut drept scop responsablizarea socială a oamenilor. În acest context, după ce am încheiat campania de Crăciun „Împlinelşte un vis! Dăruieşte o sărbătoare”, astăzi  am lansat una nouă - „Adevăruri adevărate”. Această campania va aduce oamenilor căldura sufletească atât de necesară şi atât de rar întâlnită în perioada rece a anului.

NOTĂ:

- Publika reprezintă un grup de presă premium, care se dezvoltă prioritar în media electronică şi promovează abordări noi şi progresiste în televiziune, radio, on-line şi new media.

- Publika a devenit lider incontestabil în formarea agendei ştirilor naţionale şi a opiniei publice, determinând totodată agenda politică şi socială a ţării prin prezentarea ştirilor în timp real, campaniile lansate şi alte producţii speciale.

- Publika TV este singura televiziune de ştiri din Moldova care produce şi difuzează conţinut unic de ştiri în limbile română şi rusă şi care a devenit etalonul operativităţii, al informaţiei complete, al pluralismului şi al posibilităţii de participare în procesele sociale.

- Publika TV prezintă ştiri din oră în oră, dezbateri politice, sociale şi economice în limbile română şi rusă. Realizează 30 – 40 de transmisiuni live zilnic, de la diverse evenimente şi are capacitate largă pentru producţii speciale, campanii dedicate, inclusiv realizarea filmelor documentare.

- Publika TV a fost lansată pe 7 aprilie 2010.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu