REACŢIA moldovenilor privind intenția mafioților fugari Țopa de a organiza noi diversiuni la adresa Moldovei

Oamenii condamnă intenția unor forțe politice de a destabiliza situația în țară. Cetățenii doresc stabilitate și susțin că acțiunile Guvernului au început să dea roade și că doar prin progres oamenii vor avea o viață mai bună. Reacțiile vin după ce o investigație a portalului Today.md a dat în vileag intenția mafioților fugari, Victor și Viorel Țopa, împreună cu alte forțe din exterior, de a organiza noi diversiuni la adresa Republicii Moldova.

Reporterii noștri au întrebat oamenii în stradă ce cred despre eventuale provocări, iar răspunsurile au fost categorice. Țara are nevoie de liniște și prosperitate: 

"Nu trebuie dezordini. Deja s-a ales, s-a regulat. Să mergem înainte".

"Ajunge, că oamenii deja au obosit. Trebuie să mergem pe o cale numai înainte".

"Oamenii după natura lor vor totul acum și deodată. – (REPORTER) Trebuie să mai așteptăm puțin? – (BĂRBAT) Răbdare. Schimbările se văd".

"Susțin guvernarea ca să lucreze mai departe."

" În Usatîi tot nu am încredere. Nu știu ce fel de primar este dacă a lăsat orașul și a plecat undeva să se odihnească".

"Sigur nu e nevoie de niciun protest".

"Țara noastră nu are nevoie de aceste șocuri.Țara noastră a avut multe lucruri rele".

" – (REPORTER) Ce putem să spunem despre politicieni care încearcă și cheamă la așa proteste mai radicale? – (FEMEIE) Eu cred că oamenii noștri sunt maturi politic și fiecare decide pentru el. 16.07 Deja ne-am maturizat și știm a deosebi binele de rău. "

O investigație a portalului today.md arată că liderul partidului "DA", Andrei Năstase, şi echipa postului Jurnal TV, care aparţine interlopilor fugari Victor şi Viorel Ţopa, pregătesc noi acțiuni de destabilizare a situației din ţară. Potrivit sursei, recent, finul de cununie al condamnatului Ţopa, Andrei Năstase, a fost la Frankfurt şi la Moscova, unde s-a întâlnit cu sponsorii protestelor de la Chişinău, dar şi cu Renato Usatîi. Ulterior, acelaşi drum l-au făcut şi angajaţii postului Jurnal TV, Val Butnaru şi Anatol Durbală.

Anul trecut, Andrei Năstase, împreună cu membrii partidului "Demnitate și Adevăr" au organizat mai multe proteste, unele dintre ele violente. Presa scrie că acestea au fost plătite de mafioţii fugari Victor şi Viorela Țopa și au fost organizate ca să destabilizeze situația din țară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu