Reacţia MAI la ACUZAŢIILE lui Dorin Chirtoacă: Sper ca domnul primar să depășească această supărare

Acuzaţiile primarului Dorin Chirtoacă nu au rămas fără răspuns. Viceministrul de Interne, Serghei Diaconu i-a răspuns edilului de asemenea prin intermediul Facebook. În postarea sa, Diaconu îl îndeamnă pe Chirtoacă să depăşească supărarea şi le ia apărarea colaboratorilor de poliţie care l-au stopat şi suspus unui test de alcoolemie pe Chirtoacă. 

"Poliția este obligată să dea curs sesizărilor făcute la numărul de telefon 902. Avînd în vedere că domnul Chirtoacă a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan – considerăm că sesizarea a fost una întemeiată", scrie Diaconu. Viceministru de interne susţine că prezenţa unui colaborator de la Fulger cu un automat este o procedură standard pe timp de noapte, iar înregistrările video se fac pentru "evitarea oricăror abuzuri sau tentative de corupere". 

Amintim că Primarul general Dorin Chirtoacă a fost urmărit de poliţie şi testat de alcoolemie în centrul capitalei. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri în jurul orei 22:00 când se deplasa din sectorul Ciocana spre sediul Primăriei. Despre întâlnirea cu agenţii Inspectoratului Naţional de Poliţie (INP), primarul a anunţat pe pagina sa de facebook. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu