Reacţia lui Puşcuţă la acuzaţiile lui Chiril Moţpan: Îi sunt recunoscător dlui Moţpan că a transmis la procuratură raportul (VIDEO)

Embed:

Ministrul Finanţelor Serghei Puşcuţă nu vede o problemă în faptul că deputatul Chiril Moţpan a transmis procuraturii un raport privind unele ilegalităţi, care le-ar fi comis Puşcuţă.

"Cât priveşte presupusele ilegalităţi, este foarte important şi chiar îi sunt recunoscător unui deputat că a transmis la Procuratură. Organele competente trebuie să se expună", a declarat presei Serghei Puşcuţă.

Întrebat dacă este adevărat că ar deţine o avere de un milion de euro, Puşcuţă a evitat să răspundă, confirmând că a declarat 500 de hectare de terenuri agricole.

În schimb, ministrul a confirmat că doi fini de cununie activează în cadrul Serviciuliui Fiscal. Însă, potrivit lui, aceştia au fost promovaţi în funcţii pe timpul când el nu era şef la fisc.

CITEŞTE ŞI: Chiril Moţpan îl acuză pe ministrul Puşcuţă de mai multe ilegalităţi, pe care nu le-a observat în perioada guvernării Blocului ACUM

 

loading...

Lasă un comentariu