Reacţia lui Năstase, după ce a fost somat să prezinte scuze publice: Niciun consiliu nu mă poate obliga să mă las de Dumnezeu!

"Niciun consiliu nu mă poate obliga să mă las de Dumnezeu! Știu bine că niciodată, dar absolut niciodată, o cruce făcută din curată credință și asumată morală creștină nu va face rău nimănui, ci doar bine tuturor", a scris Andrei Năstase pe Facebook, după ce Consiliul pentru eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii l-a obligat să prezinte scuze publice.

În postarea sa, Năstase declară că îşi asumă toate declaraţiile şi acţiunile sale şi că instalarea crucifixului nu discriminează și nu împarte oamenii. 

"Inițiativa de a aduce în cadrul unei instituții fundamentale a statului nostru mai multă unitate, moralitate și credință, respect pentru înaintași, pentru polițiștii căzuți la datorie, inclusiv în războiul de pe Nistru nu discriminează și nu împarte oamenii, ci îi adună în jurul unui set de valori corecte și puternice", a scris Năstase.

În acelaşi timp, politicianul declară că prin această decizie a Consiliului se urmăreşte lansarea unei campanii de linşare mediatică.

"Nu despre crucifix este vorba în decizia acelui Consiliu, ci despre Andrei Năstase care trebuie, în baza unui plan foarte bine pus la punct, să fie din nou linșat mediatic și compromis.

Aș fi vrut aceeași determinare din partea instituțiilor statului în cazuri cu adevărat reale, în special a profanării simbolicii de stat de către președintele Dodon, prin scoaterea crucii din stema R. Moldova.

Aștept să văd cum Dodon și ministrul său de interne vor îndrăzni să scoată Crucifixul și din MAI. Ce va urma? Răstignirile din întreaga republică?", a mai scris Andrei Năstase pe pagina sa.   

 

loading...

Lasă un comentariu