Reacţia lui Leancă la retragerea lui Lupu în favoarea unui candidat pro-european. Anunţul liderului PPEM

Candidatul PPEM la funcţia de preşedinte al ţării, Iurie Leancă deocamdată nu se retrage din cursă. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă. 

Potrivit lui Leancă, formaţiunea condusă de el mai are nevoie de timp pentru a lua o decizie definitivă:

"Am luat decizia să invităm colegii din organizaţiile teritoriale pentru a ne consulta despre comportamentul partidului pe ultima etapă a campaniei. Decizia domnului Lupu ne-a luat pe toţi prin surprindere. După o dezbatere cu colegii  am ajuns la concluzia că mai avem nevoie de timp. Acum seara vom merge la sediu, unde vom examina eventualele consecinţe ale acestei decizii. Mâine dimineaţă vom mai solicita informaţii suplementare de la fiecare raion şi organizaţie teritorială, pentru a cântări foarte bine şi apoi neapărat vom lua o decizie despre care o să vă informăm în cursul zilei de mâine." 

CITEŞTE ŞI: Marian Lupu se retrage în favoarea candidatului proeuropean

PUBLIKA.MD aminteşte că şi candidatul PDM, Marian Lupu a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea unui candidat proeuropean.

Marian Lupu și-a îndemnat susținătorii să-și dea voturile pentru candidatul proeuropean care are cele mai multe șanse să învingă în turul doi reprezentantul socialiștilor. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu