REACŢIA lui Iurie Leancă, după ce Victor Ponta a anunţat candidatura lui la europarlamentare

Embed:

Sunt onorat să fac parte din cea mai profesionistă echipă pentru alegerile în Parlamentul European din 26 mai 2019, anunțată astăzi de președintele Pro România, Victor Ponta. Este declaraţia viceprim-ministrului pentru integrare europeană, Iurie Leancă.

"Împreună în Parlamentul European vom pleda pentru ameliorarea calității vieții românilor de pe ambele maluri ale Prutului, vom contracara pericolele și provocările care vin din Est, vom promova cauza integrării Republicii Moldova în UE clădind astfel fundamentul pentru reunirea românilor. Mulțumesc Pro România pentru sprijinul şi încrederea acordată. Doar prin unitate vom face auzită vocea noastră în Europa", a menţionat iurie Leancă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, viceprim-ministrul pentru integrare europeană a felicitat românii de pe ambele maluri ale Prutului cu prilejul celor 101 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

"Convingerea mea este că unirea nu se face prin demagogii și promisiuni, dar prin strategii și în mod special, prin acţiuni concrete. Anume Victor Ponta și echipa sa au susținut necondiționat prin acțiuni concrete Republica Moldova (gazoduct, grădinițe, SMURD, investiții în obiective culturale)", a punctat Iurie Leancă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu