REACŢIA lui Chiril Lucinschi privind condamnarea la închisoare a fratelui său

Sergiu Lucinschi, fiul cel mare al fostului preşedinte al ţării, Petru Lucinschi, a fost condamnat definitiv în România la 2 ani şi patru luni de închisoare cu executare. Decizia a fost luată ieri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Petru Lucinschi nu a fost de găsit, pentru a oferi comentarii.

Contactat de PublikaTV, Chiril Lucinschi a spus că nu ştie unde se află fratele său. De altfel, şi fiul mai mic al fostului preşedinte e în conflict cu legea.

Acum un an, Chiril Lucinschi a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Până la pronunţarea deciziei finale, el e plasat sub control judiciar. 

PUBLIKA.MD menţionează că Sergiu Lucinschi, fiul cel mare al fostului preşedinte al ţării, Petru Lucinschi, a fost găsit vinovat de trafic de influenţă şi fals intelectual. În prima instanţă, Sergiu Lucinschi primise o pedeapsă de trei ani cu suspendare. În acelaşi dosar, Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte român, Traian Băsescu, a fost achitat definitiv.

Citeşte şi: DECIZIE DEFINITIVĂ. Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, condamnat la închisoare cu executare

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu