Reacția lui Andrian Candu după ce Igor Dodon a zis că va decora militarii în stânga Nistrului (FOTO)

Embed:

Președintele Parlamentului, Andrian Candu vine cu o reacție acidă la adresa președintelui Igor Dodon. Mai mult ca atât Andrian Candu a mai scris că Igor Dodon confundă distincțiile de stat cu cadourile protocolare.

"Președintele Dodon se laudă la un post rusesc că încalcă și va încălca Constituția țării de dragul susținerii Moscovei.

Supărat pe poziția fermă a Parlamentului exprimată prin Declarația privind retragerea forțelor militare ruse, Igor Dodon promite medalii soldaților ruși și transnistreni și deschide o rană care încă sângerează.

Dodon confundă distincțiile de stat și cadourile protocolare.

Nu ne faceți să credem că șeful statului are prea mule prerogative, domnule Dodon", a scris pe pagina sa de Facebook, preşedintele Parlamentului, Andria Candu.

PUBLIKA.MD amintește că: Preşedintele Igor Dodon va participa la evenimentele din stânga Nistrului, consacrate împlinirii celor 25 de ani de la stabilirea militarilor ruși în regiunea transnistreană. Şeful statului a făcut anunţul în timpul unei conferinţe de presă, la un post de televiziune din Federaţia Rusă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu