Reacția Institutului Mamei și Copilului privind imaginile îngrozitoare surprinse de o mamă care şi-a dus copilul bolnav la spital

Reprezentanţii Institutului Mamei și Copilului din Capitală au venit cu o reacţie, după ce o femeie a surprins imagini de groază într-o secţie a spitalului. 

"În ultimii ani în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului s-au făcut investiții importante de infrastructură şi amenajarea secțiilor. Ne-am fi dorit să reușim acest lucru în toata instituția, însă proiectele de amenajare se fac treptat și recunoștem că mai avem de lucru la acest capitol. Referitor la insectele depistate în secția mediatizată în presă: la IMSP Institutul Mamei și Copilului procedurile de dezinsecție nu se fac doar conform planului calendaristic. Pe parcursul anului sunt asigurate proceduri speciale ori de câte ori apar focare. Or, ele apar inclusiv datorită pacienților, care aduc aceste insecte de acasă. Aici putem vorbi nu doar despre gândacii de bucătărie, dar și despre păduchi, care necesită prelucrări pentru a evita pediculoza. 

IMSP Institutul Mamei și Copilului respectă toate procedurile de curățenie si sterilitatea, indiferent de starea mobilierului, aparatajului si textilelor pe care le are în dotare", se menţionează în comunicatul emis de IMSP Institutul Mamei și Copilului.

PUBLIKA.MD aminteşte că o femeie a rămas uluită când a văzut câţi gândaci erau în salonul în care a fost nevoită să stea cu băiatul ei bolnav, dar şi dezamăgită de condiţiile în care stau pacienţii.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR. Imaginile surprinse de o femeie într-o secţie a Centrului Mamei și Copilului din Capitală (VIDEO/FOTO)

loading...

Lasă un comentariu