REACŢIA ÎNDUIOŞĂTOARE a unui câine când află că o să fie adoptat

Când oferi unui căţel o şansă la viaţă şi îl iei din adăposturi sau de pe stradă, mulţumirea de care vei avea parte depăşeşte orice aşteptare.

Într-o zi fierbinte în Dubai, Anand Rama îşi vizita sora la serviciu când a observat un patruped murdar şi istovit, care se ascundea de soare, la umbra unei maşini parcate. 

Câinele era într-o stare proastă, cu blană murdară și cu picioarele zgâriate și încerca să mănânce resturi pe care unii muncitori le lăsaseră pentru el, conform Unilad, citează observator.tv

În ciuda aspectului degradant, când Anand a văzut căţelul, s-a apropiat de el şi instant s-a format între ei o legătură puternică. 

"El s-a apropiat de mine curios, dar timid, dădea din coadă. M-a făcut să mă îndrăgostesc de el. Apoi ams tat acolo o vreme pe trotuar şi el era mulţumit doar pentru că îl mângâiam. L-am luat în maşină şi a adormit pe umărul meu", a povestit Anand.

Anand, asistat de sora şi cumnatul său, a mers cu câinele la veterinar, spunând: "Era epuizat când l-am luat, motiv pentru care a adormit imediat în maşină, în drum spre spital".

Când şi-a dat seama că urma să fie adoptat şi salvat din stradă, căţeluşul a zâmbit stând cu botul pe umărul lui Anand, înainte să adoarmă în siguranţă. Se simţea probabil pentru prima dată iubit.

Odată ajunşi la clinică, Anand a aflat că patrupedul suferea de rahitism la ambele picioare din faţă, din cauza malnutriţiei. Din fericire, condiţia este tratabilă şi nu va lăsa efecte de durată.

Apoi, adus acasă şi spălat, bărbatul a aflat că noul său companion era de fapt alb curat fără pete, aşa cum credea, din cauza murdăriei.

Căţelul abandonat a devenit Snowy (zăpadă), iar acum face aprte din familia lui Anand, cei doi fiind de nedespărţit.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu