REACŢIA FABULOASĂ a unui bebeluş care a venit pe lume, după un travaliu chinuitor de patru zile. Medicii, UIMIŢI (FOTO)

Un băieţel şi-a făcut venirea pe lume într-un stil grandios, la capătul unui travaliu chinuitor de patru zile. Prima lui reacţie a devenit virală, scrie eva.ro.

După patru zile agonizante în care s-a confruntat cu o creştere ameninţătoare a tensiunii sanguine, iar medicii s-au temut că va suferi o ruptură de uter, Angel Taylor a născut al treilea ei copil, un băieţel. Micul Sullivan a venit pe lume foarte relaxat, cu zâmbetul pe buze şi cu braţele ridicate ca un învingător care trece linia de sosire la maraton.

Venirea lui pe lume chiar a fost o victorie a vieţii, aşa că nu putea fi decât altfel decât tot ce au văzut medicii până atunci.

Angel, o femeie de 33 de ani din Bremerton, Washington (SUA), a născut cu o săptămână înainte de termen, după ce un control medical a indicat că are tensiunea sanguină periculos de mare. Mamă a trei copii, ea a mai născut natural şi prin cezariană. Pe 5 martie, când a fost internată în spital, spera că va putea naşte natural, dar după trei zile, când au văzut că are o dilataţie insuficientă, de numai 4 centimetri faţă de minimum 10, medicii au decis să-i facă cezariană. Pe 8 martie, de ziua femeii, Sullivan şi-a făcut intrarea în lume în stil de campion, după un travaliu lung cât un ultramaraton. 

Angel, al cărei soţ lucrează în marina americană, a spus că Sullivan este cel mai cuminte băiat şi a explicat de ce travaliul nesfârşit a meritat tot chinul pe care l-a îndurat. 

Presiunea ridicată a sângelui în timpul sarcinii poate cauza complicaţii serioase pentru mamă şi făt, inclusiv naşterea prematură şi preeclampsia, o afecţiune determinată de tensiune care provoacă leziuni ale rinichilor, ficatului şi creierului dacă nu este tratată. Hipertensiunea în timpul sarcinii este una dintre cauzele comune ale deceselor la naştere în Statele Unite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu