Reacția ducesei Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e o doamnă grasă (VIDEO)

Meghan Markle s-a aflat în vizită la un adăpost de animale din Marea Britanie și a făcut cunoștință cu angajații care se ocupă bunăstarea animalelor ajunse aici.


Do my ears deceive me? Quite possibly the first time the Duchess of Sussex has been called a "fat lady" and loved it pic.twitter.com/xR2NelQyAW

— Hannah Furness (@Hannah_Furness) January 16, 2019  


În timpul întâlnirii, Meghan Markle a dat dovadă de diplomație și simț al umorului, într-un schimb de replici cu una dintre angajate.

Peggy McEachrom, o femeie din Jamaica, i-a străns mâna și a vrut să o complimenteze pe ducesă, spunându-i că este "o doamnă încântătoare", apoi a arătat cu degetul spre pântecul lui Markle, numind-o "doamnă grasă". "Ce doamnă încântătoare ești! Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă", i-a spus aceasta, relatează digi24

Ducesa de Sussex a izbucnit în râs și a răspuns: "Sunt de acord!", spre amuzamentul celor prezenți. Pe rețelele de socializare, Markle, care urmează să nască în luna aprilie, a fost lăudată pentru diplomația sa și pentru faptul că nu a luat în nume de rău gluma făcută de femeie.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu