REACŢIA deputatului Arhire la faptul că i s-ar fi propus bani pentru a părăsi coaliţia de guvernare (VIDEO)

Embed:

Deputatul liberal-reformator Anatolie Arhire spune că niciodată nu ar lua bani pentru a părăsi Coaliţia de guvernare. Asta după ce surse din cadrul instituţiilor de drept ne-au dezvăluit că deputatul Anatol Arhire din partea liberal-reformatorilor a fost persoana vizată în tentativa de corupere.

"Eu, Anatol Arhire, care am luptat şi am cerşit valori ca tricolorul, limba, alfabetul, identitatea românească şi acum să  fac un asemenea pas? Niciodată nu voi face", a declarat deputatul Anatolie Arhire.

Totodată, Centrul Naţional Anticorupţie a publicat o înregistrare audio cu un dialog între doi bărbaţi. Una dintre presoane spune numele "Arhire" şi anunţă că în acest caz totul este sigur 100%.

Publika.md aminteşte că ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), în colaborare cu procurorii anticorupţie, au reţinut în flagrant o persoană suspectată de tentativă de corupere a deputaţilor.

Potrivit procurorilor, Arhire ar fi trebuit să primească suma de 250 000 de dolari, cu condiţia ca astăzi, în şedinţa Parlamentului să anunţe că părăseşte Coaliţia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu