Reacţia activistului Pavel Grigorciuk, după ce a bătut un procuror: Nu sunt un înger, pot să comit unele greșeli

Embed:

Activistul Pavel Grigorciuk, care l-a agresat pe Nicu Șendrea, se apără şi susține că procurorul ar fi cel care l-a agresat şi a încercat să-i sustragă telefonul. Acesta mai spune că nu acceptă să fie insultat, motiv pentru care a reacţionat astfel.

"Sunt aşa un om că nu accept să fiu insultat, iar la emoţii eu reacţionez în aşa mod. Nu sunt un înger, pot să comit unele greșeli, dar asta nu este o încălcare. În viaţa sunt aşa momente că trebuie să acţionezi ca un bărbat", a precizat Grigorciuk, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recidivist şi-a justificat acţiunile și a spus că va depune o plângere pe numele lui Nicu Șendrea.

PUBLIKA.MD aminteşte că Procuratura municipiului Chișinău a inițiat o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc, după ce acesta l-a agresat pe procurorul Nicu Șendrea. Activistul recidivist este cercetat pentru huliganism și riscă amendă de până la 67.500 de lei sau închisoare de până la cinci ani. Incidentul a avut loc ieri în apropiere de Curtea de Apel Chişinău.

Din imaginile video, care au fost postate pe internet, se observă cum activistul Pavel Grigorciuc îl agresează pe procurorul Nicu Șendrea, după care îl lovește cu piciorul.

CITEŞTE ŞI: Momentul în care Pavel Grigorciuc îl lovește și fuge după procurorul Șendrea

După acest incident, procurorul a fost internat în spital. Şendrea povesteşte că a fost agresat în momentul în care ieşea de la o ședință de judecată. 

Pavel Grigorciuc nu este la prima abatere de acest fel. Anterior, el a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce l-a lovit pe deputatul Sergiu Sîrbu, la intrarea într-un local din centrul Capitalei.  Incidentul a avut loc în ziua şedinţei de constituire a noului Parlament, după ce recidivistul Grigorciuc a participat la un protest organizat de PAS şi PPDA. 

În 2015, liderii grupului Petrenco, printre care şi Pavel Grigorciuc, au fost condamnaţi la patru ani şi jumătate cu suspendare pentru organizarea dezordinilor în masă în timpul unui protest din faţa Procuraturii Generale.

Iar în 2014, acesta l-a lovit, înjurat şi l-a numit fascist pe un cetăţean german. Pentru această faptă el a fost amendat cu 7 500 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu