Razer lansează un nou laptop Blade 15. Specificaţii, preţ şi disponibilitate

Noul Razer Phone 2 nu este singurul nou dispozitiv mobil anunţat de către producătorul de echipamente de gaming. Compania a prezentat şi un nou laptop numit Razer Blade 15, care devine astfel modelul de bază din gamă, fără să înlocuiască Blade 15 deja existent. Acesta din urmă va fi livrat însă într-o ediţie limitată de culoare albă, diferită de negrul mat în care au fost disponibile toate laptop-urile Razer de până acum, scrie go4it.ro

Noul Razer Blade 15 - Specificaţii

Blade 15 în versiunea de bază vine acum cu un corp puţin mai mare, pentru a integra câteva componente pe care fanii le-au cerut. Acesta va beneficia de două unităţi de stocare, una de tip SSD pe M.2 şi una de tip HDD pe SATA. Astfel, utilizatorii vor avea parte şi de viteze de transfer înalte şi de stocare extinsă, putând oricând schimba aceste componente după bunul plac.

La nivel de configuraţie hardware avem de a face cu un procesor Intel Core i7-8750H, 16 sau 32 GB memorie RAM, un cip grafic NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q şi un display Full HD la 60 Hz. Printre noutăţi se numără şi un port Ethernet Gigabit şi o tastatură RGB care poate fi iluminată toată odată, nu per tastă, compatibilă cu sistemul de iluminare Chroma. 

Razer Blade 15 Mercury White Limited Edition - Specificaţii

Modelul Razer Blade 15 deja existent primeşte însă versiunea Mercury White, o variantă cu carcasă complet albă. Acesta păstrează design-ul şi configuraţia deja lansată în urmă cu câteva luni, cu acelaşi procesor Intel Core i7-8750H, 16 sau 32 GB RAM şi opţiuni de cip grafic GTX 1060 Max-Q sau GTX 1070 Max-Q. De asemenea, stocarea este limitată la 512, 1 TB sau 2 TB pe format SSD PCie, în timp ce iluminarea Chroma este de tip avansat, per tastă. Nu în ultimul rând, ecranul său Full HD beneficiază de frecvenţă de 144 Hz. 

Razer Blade 15 - Preţ şi disponibilitate

Razer Blade 15 este disponibil pentru pre-comandă începând de astăzi direct de pe site-ul oficial Razer pentru Statele Unite, în timp ce în Europa va fi disponibil începând cu luna octombrie. Versiunea Mercury White va fi disponibilă în cantităţi limitate şi se lansează în curând.

Preţul de pornire pentru Razer Blade 15 este de 1.600 dolari americani pentru varianta 128 GB SSD + 1 TB HDD şi poate ajunge la 1.800 dolari în varianta 256 GB SSD + 2 TB HDD. Pentru Razer Blade 15 Mercury White, preţurile pornesc de la 2.200 dolari pentru versiunea cu GTX 1060 şi depăşesc 2.600 dolari pentru versiunea cu GTX 1070.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu