Răzbunarea unui bărbat supărat depășește orice imaginație! Un moldovean a dus actul de identitate fals al iubitei sale poliţiştilor de frontieră

Embed:

Răzbunarea uneori poate fi dură. Este şi cazul unui tânăr care pentru a-i face rău concubinei sale, cu care era în conflict, i-a sustras actul de identitate românesc, perfectat ilegal în Italia, și l-a prezentat polițiștilor de frontieră pentru a lua măsurile ce se impun în privința acesteia.

Cazul a avut loc astăzi, 4 ianuarie 2018, la punctul de trecere Sculeni. Bărbatul a venit special la frontieră cu o rută regulată ”Iași-Chișinău” pentru a prezenta actul ilegal al femeii. 

Potrivit bărbatului, femeia a achitat suma de 300 de euro pentru actul de identitate. Bărbatul a justificat denunțul ilegalității prin faptul că era în conflict cu tânăra și aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.

Polițiștii de frontieră au reținut documentul falsificat și continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor, cât și atragerii la răspundere a persoanelor care se fac vinovate pe ilegalitatea comisă.

Lasă un comentariu