RĂZBUNARE CUMPLITĂ! O femeie a plătit patru bărbați din mafie ca să-i ucidă fostul iubit (DETALII ÎNFIORĂTOARE)

O femeie supărată foc pe iubitul ei a decis să se răzbune într-un mod cumplit. Mai exact, a plătit patru bărbați care fac parte din mafia siciliană pentru a-l ucide pe bărbatul care îi trădase încrederea. 

Supărată foc că bărbatul de 40 de ani, un individ din Albania, i-a furat bijuteriile, femeia a angajat patru bărbați să-l omoare. Astfel, aceștia au decis să îl zidească de viu într-un zid pe bărbat când acesta încă era în viață.

Lamaj Astrid, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a dispărut în 2013. Șase ani mai târziu, însă, în urma unei anchete făcute de procurorii anti-mafia din Sicilia, a ieșit la iveală faptul că bărbatul a fost zidit de viu în peretele unei vile din Senago, scrie a1.ro.

"Actul de zidire a fost o practică foarte comună al mafiei siciliane", a declarat Salvatore Lupo, profesor de istorie contemporană la Universitatea din Palermo, expert renumit în istoria mafiei Cosa Nostra. 

Femeia, care era bijutier și care avea contacte importante în mafie, a apelat la acest gest pentru că nu a putut accepta să fie părăsită şi nu a iertat omul  care i-a furat o parte din bijuterii.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. În 2009, scheletul unui bărbat a fost găsit într-o peşteră de la Rocca Busambra, lângă Corleone. Un test ADN şi o investigaţie îndelungată a confirmat cum cadavrul aparţinea primarului Placido Rizzotto, ucis de şefii Corleone în 1948. 

Pe aceeaşi temă