Răzbunare cruntă! Ce i-a făcut un bărbat din Vulcăneşti unui tânăr care i-a fotografiat fiica minoră goală (FOTO)

Embed:

Un caz ieșit din comun s-a produs la Vulcănești. Dornic de popularitate și arzând probabil de dorința de a se lăuda semenilor săi cu prima cucerire sexuală, un adolescent a fotografiat o minoră cu pielea goală, iar pozele le-a postat pe o rețea de socializare, scrie telegraph.md.

Tatăl tinerii a aflat despre acest caz, s-a îmbătat, a luat arma de vânătoare care o deținea legal și l-a găsit pe băiatul dornic de popularitate. Ce a urmat a fost de-a dreptul șocant. Fiind sub influența alcoolului și a nervilor, tatăl fetei l-a urcat pe adolescent în mașină, l-a dus la o margine de sat și sub amenințarea cu arma că îl împușcă, a forțat adolescentul să se dezbrăce cu pielea goală și l-a fotografiat. După care, bărbatul a pus toate pozele pe mai multe rețele de socializare.

Potrivit sursei citate, șeful adjunc al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a declarat că Poliția s-a sesizat și a pornit o cauză penală.

"Vă aduc la cunoștință că pe marginea acestui caz a fost itentată deja o cauză penală. Este regretabil atât gestul minorului, cât și reacția ieșită din comun a tatălui fetei. Ca și părinte a doi copii, încerc să înțeleg starea emoțională a bărbatului. Dar totuși amenințarea cu arma a acestui minor și maltratarea lui psihologică nu poate fi justificată sub nici o formă. În baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și administrarea probelor, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore", a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu