Războiul declaraţiilor: Mayweather şi McGregor au susţinut a doua lor conferință de presă

Embed:

A doua conferinţă de presă din cele patru programate pentru a promova "Confruntarea mileniului" dintre Floyd "Money" Mayweather şi "The Notorious" Conor McGregor a fost una şi mai aprigă decât prima .

Evenimentul ce a avut loc în amfiteatrul "Molson Canadian" din Toronto, a adunat 16 mii de fani, cu cinci mii mai mult decât la conferinţa de presă de alaltăieri, la Los Angeles.

"Capul lui este prea mic. Am nevoie de o singură lovitură pentru a-l doborî. Verificaţi statisticile. Mă eschivez de la orice lovitură, dau pumni adversarilor şi îi dobor la podea cât ai clipi. El are nevoie de decizia arbitrilor pentru a câştiga. El nu a avut parte de o luptă adevărată. Este un "atlet". Este cea mai mare târfă din lumea boxului", a comunicat luptătorul UFC, Conor Mcgregor.

Spectacolul a fost unul pe măsură. Războiul declaraţiilor a continuat cu replici spumoase şi înjurături ca la uşa cortului.

Următoarea "bătălie verbală" dintre cei doi va avea loc la New York, iar ultimul episod al turneului de promovare se va desfăşura la Londra.

"Şi voi toţi mai aveţi tupeul să credeţi într-un nenorocit de luptător căruia îi place să renunţe? El este un luptător care se dă bătut. Sporiţi presiunea! Eu nu voi ceda. Eu nu cedez când sunt sub presiune. Eu sunt cel mai bun şi eu ştiu că sunt cel mai bun. Nenorocitule, tu ştii că eu sunt cel mai bun", a spus pugilistul, Floyd Mayweather.

"Confruntarea mileniului" dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor va avea loc la Las-Vegas, în statul Nevada, pe 26 august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu