RĂZBOI comercianţilor stradali din Chişinău. Care sunt rezultatele unei razii organizate în jurul Pieţii Centrale

Angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Patrulare împreună cu Administrația Publică Locală și Inspectoratul Fiscal de Stat, au demarat o nouă campanie de contracarare a comercianților stradali. Câteva razii au avut loc pe teritoriul adiacent Pieței Centrale.

În zilele de 5 și 6 august curent, grupurile respective au efectuat un șir de activități de informare și avertizare a persoanelor care practică acest tip de activitate, în perimetrul străzilor Bulgară și Armenească. 

Ca urmare a raziilor, polițiștii au deblocat strada Bulgară de tarabe și comercianți neautorizați, totodată, fiind documentate 14 contravenţii  în acest sens. Alte zeci de persoane au fost atenționate să înceteze acţiunile ilegale, în caz contrar aceștia vor fi sancționați. 

De menționat, vânzătorilor ambulanţi li s-au oferit mai multe locuri pentru comerţ la tarabele din Piaţa Centrală. Administraţia întreprinderii a pus la dispoziţia acestora peste 300 de locuri autorizate pentru comercializarea fructelor şi legumelor autohtone precum şi 400 de locuri pentru comerţ cu mărfuri industriale. Campania va continua şi în zilele următoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu