Ravagii în urma ninsorilor: 17 localităţi fără lumină, accidente rutiere, maşini şi ambulanţe blocate pe şosea

17 localități din patru raioane: Strășeni, Orhei, Telenești și Călărași rămân deconectate parţial de la energia electrică în urma precipitaţiilor de ieri.

Pentru reconectarea consumatorilor lucrează în teren brigăzi specializate. Potrivit informației Administrației de Stat a Drumurilor, pentru împrăștierea materialului antiderapant pe trasee lucrează 173 unități de tehnică, fiind implicați 247 de muncitori. 

Totodată, în urma ninsorilor de ieri, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit pentru ajutor în urma a cinci accidente produse pe şoselele din raioanele Leova, Dubăsari, Ialoveni, Cahul și Anenii Noi.

Mai mult, salvatorii au fost implicați la efectuarea lucrărilor de tracțiune a mijloacelor de transport derapate de pe drumurile din raioanele Strășeni, Hâncești, Orhei, Ungheni, Sângerei, Ialoveni, Telenești, Șoldănești, Criuleni, Drochia, Rezina, Bălți și Nisporeni.

În total au fost deblocate 42 de vehicule dintre care trei ambulanțe din raioanele Ungheni, Orhei și Criuleni care urmau să ajungă la pacienți.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu