Raul și-a luat adio de la Real Madrid

Embed:

Adio, Raul Madrid! Raul şi-a anunţat cu ochii în lacrimi plecarea după 16 ani de la Real Madrid. "Am trăit un vis pe Bernabeu!", a spus legenda galacticilor la întâlnirea cu fanii de pe stadionul Realului.

"Este o zi foarte grea şi dificilă pentru mine. Iubesc fotbalul mai presus de orice şi să fiu fotbalist al echipei Real Madrid este cel mai mare vis pe care mi-l pot imagina. Am încercat să fac totul pentru acest club. Toţi ştiu că în fiecare meci am încercat să dau tot ce-i mai bun din mine. Mulţumesc clubului, tuturor celor care m-au susţinut în toţi aceşti ani, celor care au fost alături de mine", a declarat Raul, vizibil emoţionat.

Alături de jucător s-au aflat, la ceremonie, preşedintele clubului Real Madrid şi toate trofeele din cariera lui Raul la nivel de club: şase trofee ale campionatului Spaniei, trei ale Ligii Campionilor, două intercontinentale, patru Supercupe ale Spaniei şi una a Europei.

Florentino Perez i-a urat succes fotbalistului, care va evolua din sezonul viitor la FC Schalke Gelsenkirchen. "A fost cel mai bun dintre cei buni. Este un jucător pe care nu îl vom uita pentru că nu vrem să îl uităm", a adăugat el.

Raul, în vârstă de 33 de ani, a jucat la Real Madrid din 1994. El a evoluat în 740 de meciuri pentru echipa madrilena şi a înscris 323 de goluri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu