Râul Bâc a ieşit din matcă. Inundaţii pe strada Albişoara (VIDEO)

Embed:

În urma ploii torenţiale de joi, râul Bâc a ieşit din matcă, inundând strada Albişoara. Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată că în zona podului de la Circ situaţia este alarmantă. 

Totodată, potrivit informaţiilor, circulaţia pe strada Albişoara a fost oprită. 

CITEŞTE ŞI: Un fulger a lovit un bloc din Capitală (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma ploii abundente, mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri. Pe strada Uzinelor apa a ajuns la aproximativ un metru înălţime.

Tot în această zonă, apa a blocat intrarea într-o alimentară, iar oamenii au fost nevoiţi să înoate prin gunoaie.

Aceeaşi situaţie a fost înregistrată şi pe strada Munceşti din sectorul Botanica. 

CITEŞTE ŞI: Strada Uzinelor, complet inundată în urma ploii torenţiale. Transportul public blocat și apă de UN METRU (FOTOREPORT)

CITEŞTE ŞI: Inundaţii puternice în Chişinău. Pe strada Uzinelor din Capitală oamenii ÎNOATĂ (VIDEO)

Iar în sectorul Râşcani, un fulger a lovit un bloc de locuit. 

Meteorologii au emis pentru următoarele două zile cod galben de averse însoțite de descărcări electrice. Avertizarea a intrat în vigoare de astăzi. 

O situaţie critică este prognozată începând de astăzi până pe data de 30 iunie, ora 18:00, când cantitatea de precipitaţii ar putea ajunge, în unele regiuni, între 15-25 l/m2 în 12 ore.

Specialiştii atenţionează că ploile, pe alocuri, vor fi însoţite de grindină, iar vântul va avea o viteză de peste 70 de kilometri pe oră. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu