RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Un candidat la Casa Albă S-A RETRAS din cursa electorală

Omul de afaceri Donald Trump a devenit marți posibilul candidat al Partidului Republican la prezidențialele din noiembrie după retragerea din cursă a senatorului ultraconservator de Texas, scrie evz.ro.

"Am dat totul, dar alegătorii au ales o altă cale. Inima este grea, dar cu un optimism fără margini pentru viitorul țării noastre, ne suspendăm campania", a declarat Ted Cruz într-un discurs la Indianapolis, după înfrângerea zdrobitoare la primarele din Indiana în fața lui Donald Trump.

În urmă cu doar câteva ore, Donald Trump l-a dur atacat pe Ted Cruz, sugerând că tatăl contracandidatului său, a fost implicat în asasinarea lui John F. Kennedy, întâlnindu-se cu Lee Harvey Oswald chiar înainte ca preşedintele american să fie asasinat, scrie thetelegraph.co.uk.

Ulterior Ted Cruz a răspuns într-un mod ironic acuzațiilor aduse de Donald Trump: "În timp ce discutăm despre această poveste, cred că ar trebui să merg mai departe și să recunosc, da, tatăl meu l-a ucis pe JFK, el este în secret Elvis iar Jimmy Hoffa este îngropat în curtea lui."

Senatorul Texasului a continuat ofensiva atacându-l pe Donal Trump cu privire la morala sa, numindu-și adversarul "complet imoral, narcisist, mincinos patologic și un crai de serie".

"El compară lupta sa împotriva bolilor venerice cu războiul din Vietnam", a adăugat Ted Cruz făcând referire la un interviu acordat în 1997 vedetei radio Howard Stern.

Ted Cruz și-a imaginat și un viitor în care Donald Trump ar deveni președinte, prin prisma principiilor contracandidatului său încercând să îi convingă pe cei din Indiana să îl voteze.

Totuși, Ted Cruz a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor dacă îl va susține pe Donald Trump, în cazul în care acesta va fi candidatul republican la alegerile prezidențiale

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu