RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Un candidat la Casa Albă S-A RETRAS din cursa electorală

Omul de afaceri Donald Trump a devenit marți posibilul candidat al Partidului Republican la prezidențialele din noiembrie după retragerea din cursă a senatorului ultraconservator de Texas, scrie evz.ro.

"Am dat totul, dar alegătorii au ales o altă cale. Inima este grea, dar cu un optimism fără margini pentru viitorul țării noastre, ne suspendăm campania", a declarat Ted Cruz într-un discurs la Indianapolis, după înfrângerea zdrobitoare la primarele din Indiana în fața lui Donald Trump.

În urmă cu doar câteva ore, Donald Trump l-a dur atacat pe Ted Cruz, sugerând că tatăl contracandidatului său, a fost implicat în asasinarea lui John F. Kennedy, întâlnindu-se cu Lee Harvey Oswald chiar înainte ca preşedintele american să fie asasinat, scrie thetelegraph.co.uk.

Ulterior Ted Cruz a răspuns într-un mod ironic acuzațiilor aduse de Donald Trump: "În timp ce discutăm despre această poveste, cred că ar trebui să merg mai departe și să recunosc, da, tatăl meu l-a ucis pe JFK, el este în secret Elvis iar Jimmy Hoffa este îngropat în curtea lui."

Senatorul Texasului a continuat ofensiva atacându-l pe Donal Trump cu privire la morala sa, numindu-și adversarul "complet imoral, narcisist, mincinos patologic și un crai de serie".

"El compară lupta sa împotriva bolilor venerice cu războiul din Vietnam", a adăugat Ted Cruz făcând referire la un interviu acordat în 1997 vedetei radio Howard Stern.

Ted Cruz și-a imaginat și un viitor în care Donald Trump ar deveni președinte, prin prisma principiilor contracandidatului său încercând să îi convingă pe cei din Indiana să îl voteze.

Totuși, Ted Cruz a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor dacă îl va susține pe Donald Trump, în cazul în care acesta va fi candidatul republican la alegerile prezidențiale

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu