Răsturnare de situaţie! Soldatul rănit la Coşniţa spune că a fost împuşcat de o altă persoană (VIDEO)

Embed:

Militarul care s-ar fi accidentat cu arma din dotare în timpul serviciului de gardă în satul Coşniţa, raionul Dubăsari, susţine că a fost împuşcat de o altă persoană. Tânărul şi-a revenit din comă în care s-a aflat aproape două săptămâni şi a depus declaraţii pentru procurori. 

"S-a întâmplat pe neaşteptate. Şi acum nu îmi pot veni. Mă gândesc şi îmi aduc aminte. M-a împuşcat, am căzut jos, m-am ridicat, eu am împuşcat înapoi. Au venit persoane responsabile unde eram eu, m-au ridicat. Sora medicală m-a spălat cu apă, mi-am revenit", povesteşte Mihai Moroşan.

Mama tânărului spune că este fericită că fiul ei s-a făcut bine şi crede că, până la urmă, adevărul va ieşi la iveală şi se va afla cine este făptaşul.

"Eu în toată ziua sunt aici. Mi s-a spus că acum 2-3 zile în urmă şi-a revenit. Dar astăzi sunt două săptămâni de când în toată ziua sunt aici permanent, la uşa reanimării. Eu mă închin până la pământ în faţa lui Dumnezeu, în faţa medicilor", a spus mama militarului.

Potrivit procurorului Eugen Manolache, militarul a fost împuşcat de către o persoană necunoscută. Oamenii legii urmează să interogheze colegii şi superiorii soldatului.

Tânărul are patru plăgi împuşcate în plămânul stâng şi una în regiunea capului. El are 24 de ani şi a fost încorporat în serviciul militar, prin contract, în martie anul trecut, iar din luna iunie, acelaşi an, execută serviciul militar în Batalionul numărul trei al forţelor de menţinere a Păcii. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu